31 Ağustos 2012 Cuma

keçe doğum günü çerçevesi

yeni siparişim; dünyalar güzel elbi simay'ın 10. yaş gününde arkadaşlarına dağıtacağı süprizleri.

siz de isterseniz çocuğunuzun yaş gününe özel bu çerçevelerden gelen misafirlerinize hediye edebilir , uzakta olup da göremedikleri torunlarının/yeğenlerinin fotoğrafını koyup yakınlarınıza gönderebilirsiniz .

yine istediğiniz renkte ve temada yapılabilir. ilk yaptığımı yatay formda yapmıştım ama sonrakileri dikey formda yaptım, 3x4 cm lik fotoğraf için ideal , bunun için dikey olması gerekiyor sanırım







isme özel badili magnet

üzerinde bebeğinizin baş harfi yazan küçük badi, çok şirin değil mi :)) arkası mıknatıslıdır ,  kendi rengine uygun tül içinde, yine uygun kurdeleyle tamamlanarak tek tek paketlenip gönderilecektir.










bebek kırklığı

bebişlerimizi soğuk kış günlerinden korumanın en güzel yolu ; onları hem sıcak tutacak , hem de cicili bicili olan örgüler giydirmektir. örgülerimizin fotoğraflarını henüz çekemedim ama elimde olan ilk modeli hemen sizlerle paylaşmak istedim . devamı gelecek : )


işte yine prensesler için , yumuşacık en iyi bebek yününden , elde örülmüş , şirin ve de şık bir yelek.
istediğiniz model ve renklerde sipariş verebilirsiniz .

sipariş vermek ve fiyat almak için lütfen irtibata geçin.

sevimli kuş

sevimli kuşumuz size güzel haberler getiriyor . 

hayatınıza girecek olan minik bir misafir için geliyorrr : ))





küçük balık ve süslü kelebek

küçük balık,süslü kelebek :) hangisini istersiniz ? yalnız itiraf etmeliyim ki kelebek pembe beyaz daha güzel oluyor,tam da küçük peri kızları için,yakında pembe rengini de burda görebileceksiniz. hadi bakalım seç beğen al : D






isme özel magnet

prens ve prensesleriniz için harika bir magnet :) bunları bir prens için hazırladığımdan mavi renkli,isterseniz pembeyle de çok şirin oluyor , veya siz ne renk isterseniz :)) 

Not: Fiyat almak için benimle irtibata geçiniz lütfen  : )





30 Ağustos 2012 Perşembe

keçe araba magnet

bu arabamız aslan parçaları için tasarlanmıştır ;) içi elyaf dolgulu,arkası mıknatıslı. doğumdan sonra hastanede veya mevlütlerinizde, bebeğinizi görmeye gelenlere küçük bir hatıra olarak verebilirsiniz.


bebeğiniz dünyaya geldiğinde bişeyler oldu ve siz istediğiniz gibi hazırlık yapamadınız ve bu süsleri görünce içiniz burkulduysa ve keşke zamanında ben de böyle şeyler yapsaydım dediyseniz,onun da kolayı var :) çocuğunuz yaş gününe özel bu magnetlerden alabilirsiniz. örneğin bu araba için üzerine çocuğunuz yaşını yazarız,yine aynı şekilde tek tek paketleriz ve siz de doğum gününde gelen misafirlerinize hatıra olarak verirsiniz.sizce de güzel olmaz mı?? ;))



Not : fiyat almak için lütfen benimle irtibata geçiniz :)

keçe süsler

Sonunda keçe çalışmalarımı yayınlamaya başladım :) bebek şekeri olarak tasarladığım keçe magnetler umarım sizlerin de hoşuna gider , daha yolun çok başındayım ama çok zevkli ve çok severek yapıyorum.
en güzel anlarınıza size özel ve çok farklı küçük dokunuşlar yapmak istemez misiniz. minik mucizelerinize özel bebek şekerleri , kapı süsleri , lohusa taçları ve broşları ... hayatınıza anlam katan anlara özel detaylar ...
buyrun efendim :))